Nieuwbouw.

Active Bouw is thuis in woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie en gespecialiseerde bouw. Of het nu gaat om de bouw van toekomstige huurwoningen, de realisatie van vrije sportgebouw, historiserend bouwen van villa’s of om de nieuwbouw van appartementen. Wij bouwen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, gemeenten en uiteraard voor particulieren. 

Dat doen we voornamelijk in de provincie Utrecht. 

Optimaal gebouwde woningen 
In ieder nieuwbouwproject kijken we samen met onze opdrachtgever hoe we zo optimaal mogelijk te werk kunnen gaan. Uiteraard op het gebied van bouwkosten, maar we nemen ook de duurzaamheid en energieprestaties van de woningen onder de loep. Op die manier bouwen wij nieuwbouw woningen die niet alleen nu, maar ook in de toekomst optimaal aan ieders verwachtingen voldoen. 

Historiserend bouwen 


De luxe van nieuwbouw met de uitstraling van echte historie? Dat is historiserend bouwen! Bij historiserend bouwen worden in het ontwerp vormen en details toegepast van minimaal 100 jaar geleden. Dit geeft de woning een zeer karakteristieke uitstraling, zonder dat u de nadelen van een oud pand heeft. U beslist zelf over de optimale indeling en afwerking van de woning. Zodat het aan alle eisen van deze tijd voldoet. Op het gebied van comfort, duurzaamheid en energieprestaties. 

Gerealiseerde projecten  


U treft hiervan diverse voorbeelden in ons portfolio.