Organisatie.

Active Bouw is een eigentijds bouwbedrijf, de dagelijkse leiding ligt sinds 2017 in handen van Jelle Jansen en  Tom Koevoet deze brengen veel nieuwe inzichten en focus op de actualiteit in bouwen met zich mee. Dat maakt Bouwbedrijf Active ervaren én eigentijds tegelijk.


Ervaren team


Bij Active Bouw werken 25 vaste medewerkers en ongeveer 12 ZZP’ers , met een bedrijfsleider die al meer als 30 jaar aan het roer heeft gestaan van meerdere bouwbedrijven . Door het aanwezig zijn van onze bedrijfsleider draaien we dus lang genoeg mee om onszelf zeer ervaren te noemen. Ervaren vakmensen met kennis van zaken die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Bouwen zit veel van onze medewerkers in het bloed en dat geeft een goede energie binnen ons bouwbedrijf. Naast de vaste medewerkers huren we regelmatig extra specialisten in om onze opdrachten te realiseren. Ook daarvoor beschikken we over een vaste poule van partijen die exact snappen wat wij van ze verwachten. Op onze bouw in Vinkeveen hebben wij een bedrijfsbureau, zij zorgen ervoor dat uw bouwproject in goede banen geleid wordt, binnen het budget en de planning. Voor ieder bouwproject is één van onze voormannen uw vaste aanspreekpunt.


Duurzaam bouwen

Voor Active Bouw gaat duurzaam bouwen veel verder dan FSC-certificering, keurmerken, groene labels en het zuinig omgaan met grondstoffen. Samen met onze opdrachtgevers kijken we in ieder bouwproject naar de beste toepassingen en maatregelen op het gebied van duurzaamheid. We maken een compleet duurzaam bouwplan waarin duurzame materialen, installaties en technieken aan bod komen.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kortom, Active Bouw denkt en handelt duurzaam. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de wereld waarin wij nu leven en kijken kritisch naar de gevolgen van onze keuzes voor de toekomst. Zodat wij nu én onze kinderen later kunnen leven in een gezonde omgeving.